Sam » 15 листопада 2014, 02:18
Я почала давати сину кисломолочку з 7.5 місяців, робила кефір з закваски ГудФуд із магазинного молока. Закваски пробувала різні: біфідокомплекс, симбіотик, біокефір, імуналіс, як на мене різниці немає, на смак однаковісіньке, хоча й бактерії різні, але й маленькому всі смакували однаково. Сир роблю із будь-якого готового продукту, просто відігріваю і відціжую. Поки що, до кисломолочки не додавала нічого ні ягід, ні фруктів, ні цукру, просто у чистому вигляді, їсть гарно. Хоча вже мабуть для різноманістност варто щось додавати, адже нам вже 10.5 міс. Ще щодо домашнього молока. У мене в батьків є корова, але ми до них їздимо рідко. Були у жовтні і я вирішила з нашого домашнього молока зробити кефір, так як завжди робила. Після домашньої кисломолочки синочок почав дуже часто какати 5-6 разів на день. Не знаю може це співпадіння, а може тому, що воно дуже жирне. Зараз все внормувалося, далі купуємо молоко в магазині.