Глобальні оголошення!

Свято Миколая для форумських діток - 3

Форумівки, зустрічі в реалі, святкування, запрошення

Свято Миколая для форумських діток - 3

Повідомлення taranjka » 23 листопада 2013, 22:18

Ітак мамусі, чи будуть бажаючі цього року приєднатися до святкування Миколая в тісному колі форуму?
Що це і як воно приблизно виглядає, можна почитавши теми про попередні святкування
1 рік
phpBB [video]

| +
http://forum.mamusi.org.ua/viewtopic.php?f=216&t=5691&hilit=%D0%BC%D0%B8%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%B0%D0%B9

2 рік
Зображення
| +
http://forum.mamusi.org.ua/viewtopic.php?f=117&t=8232&hilit=%D1%81%D0%B2%D1%8F%D1%82%D0%BE+%D0%BC%D0%B8%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%B0%D1%8F+%D0%B4%D0%BB%D1%8F+%D1%84%D0%BE%D1%80%D1%83%D0%BC%D1%81%D1%8C%D0%BA%D0%B8%D1%85

Як це виглядає? Ми наймаємо приміщення і аніматорів, які годинку (можна й більше) розважають дітей, проводять конкурси, Миколай вручає подаруночки. Потім солодкий стіл - в основному те, що зробили вдома форумчани - батьки спілкуються, діти продовжують гратися - кульки, бульбашки...
В чому я бачу плюси - коло дітей\батьків обмежене, кількість діток теж не дуже велика, тому кожен може розказати віршика, чи посидіти на колінах в Миколая, кожному можуть розмалювати личко (хто був на святі Миколая в Драмі, чи Ляльковому згадують тісняву і майже штовханину). Ще вірю в порядність форумчан, і що сильно хвору дитину не потягнуть на такий захід, на відміну від того, що я бачила на святі Миколая в драмтеатрі. Програму складаємо і узгоджуємо на форумі, максимально врахувавши побажання кожного.

Подарунки купуємо приблизно однакові - теж узгоджуємо заздалегідь.
По грошах - вкладалися приблизно в 100 грн +\- - не памятаю точно. Гроші збиралися з розрахунком, що комусь в останній момент може не вийти прийти, вони платили тільки подарунок, який забирали. Сума, що залишалася йшла на форум (завжди вона була не велика, бо в останній момент комусь та й не виходить).

Цього року я б теж дуууже хотіла, щоб свято відбулося. І я готова його почати організовувати, але... мені потрібно когось в помічники. Бо в числах, коли мало б відбутися свято, мені може бути не до того :hi: Тому треба буде координатора на місці. Якщо хтось зголоситься, то можна починати узгоджувати організаційні моменти :rose:

Чекаю ваших думок і пропозицій

список 2013
| +
1. Таранька - 2 дітей, 1 дорослий
2. Сяна - 1 дитина, ?дорослі
3. Наталінда - 1 дитина, ? дорослі
4. Галина - 1 дитини, ? дорослі
5. Аліса - 1 дитина, ? дорослі
6. Мілічка - 3 дитини, 2 дор
7. Вірчік - 1 дитина, 2 дорослі
8. Ленор - 1 дитина, ? дорослі
9. yasinka - 1 дорослий, 1 дитина
10. Ірінка - 1 дитина, ? дорослі
11. ТаняПікассо - 1 дитина, ? дорослі
12. Лорелей - 1 дитина, ? дорослі
13. Панкоцький - 2 дитини, ? дорослі
14. Денамама - 1 дитина, ? дорослі
15. ОлгаКР - 2 дитини (чи трьох рахувати?), ? дорослі
16. Nadija - 1 дитина 1-2 дорослих
17. Кіся - 1 дитина, ? дорослі
18. vikyska348 - 1 дитина, 1 дорослий
19. 1 дитина, 1 мама
20. кульбабка - 1 дитина
21. оксана - 1 дитиа
22. файно - 1 дитина
23. Любов - 1 дитина
24. stella123 - 1 дитина, 1 дорослий
25. vita_if - 1 дорослий, 1 дитина
26. Неллі
27 LaScala, 1 дорослий - 1 дит
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Re: Свято Миколая для форумських діток - 3

Повідомлення Сяна » 23 листопада 2013, 23:30

Я дуже хочу попасти з доцьою на таке свято :yes:
та оскільки ми ніколи не були ще на таких заходах, то мені важко з якимись порадами чи ідеями.
думаю, ті дівчата, які були хоча б раз,запам"ятали якісь недоліки чи навпаки, в них появилися нові пропозиції. ясне діло, що ніколи всім абсолютно не вгодиш, але і долучатися до обговорення треба, шоб зробити максимально хороше свято для діток і батьків
Щасливий той, хто щасливий у себе вдома.
Толстой Л. М.
Сяна Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1072 раз.
Подякували: 1277 раз.
Діти: донечка

Повідомлення mari » 23 листопада 2013, 23:56

15/12 у нас теж на 10 років Школи буде Миколай, тому на цю дату не плануйте.
Можна розказати віршик , сісти на коліна чи стоячи і отримати подарунок.
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.
mari Офлайн

Психотерапевт

Нагороди: 2
Мамуся-творець (1) жіночі посиденьки (1)
Дякував (ла): 3738 раз.
Подякували: 6894 раз.
Діти: 18 річна донька-студентка Анна Марія

Повідомлення taranjka » 24 листопада 2013, 00:01

ну ми завжди робили вже після офіційного Миколая
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
taranjka Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)

Повідомлення Natalinda » 24 листопада 2013, 00:06

Я дуже за!!! Ну і тільки після 19-го. Бо до того часу якось як на мене нетойво, невсятково. Вже потім нема такого азарту чекати що під подушкою буде.
Не сильно з організацією поможу бо я не на місці((((. Я хіба помічником координатора можу бути)))
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення Галина » 24 листопада 2013, 00:12

Я також за! Якщо скажете чим конкретно допомогти, то буду дуже старатися.
Галина Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3341 раз.
Подякували: 2248 раз.
Діти: 3 дівчинки-красунечки

Повідомлення taranjka » 24 листопада 2013, 00:36

конкретно, то тре буде вже на місці, під час свята, зустріти аніматорів, подарунки забрати\роздати, ну і на місці вирішувати питання, які можуть виникнути.
з попереднього досвіду скажу, що гроші потрібно буде збирати наперед - потім дуже важко розібратися. тому орієнтуємся на те, що гроші платимо наперед, якщо комусь потім не вийде прийти, то по мірі можливості будемо повертати всю суму, чи частину. окрім подарунків, бо їх закупляємо наперед.

з того, що потрібно пошвидше знати - приблизну кількість учасників
місце, де це буде відбуватися.
попередні роки ми наймали зал карітасу, за благодійний внесок - дешево й сердито, як то кажуть. в когось є інші варіанти просторого приміщення, де можна прийти з своїм "солодким столом"?
Зображення
taranjka Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Natalinda » 24 листопада 2013, 01:07

Дивіться що оксамал надибала viewtopic.php?p=261112#p261112
А Русік наша має :wink:
можна такі подаруночки. Чи то меньшиньким діткам не захочуть?
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення taranjka » 24 листопада 2013, 01:11

я вже теж на таке придивилася :hi: подарунки пропоную виставити на голосування - підберемо кілька варіантів, щоб підходили на різний вік (вік думаю десь від двох, раніше навряд чи зацінять) і тоді виберемо більш-менш підходящий варіант :yes:
наразі чекаємо на зголошення :help:
Зображення
taranjka Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Alisa » 24 листопада 2013, 09:14

Я хочу.
Зображення
Alisa Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1395 раз.
Подякували: 1354 раз.
Діти: синуля

Далі

Повернутись до Зустрічі

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей