Ура!!! І до мене прийшов мій Миколайчиk!!! :Миколай:
Правда завдяки "чудовій роботі Укрпошти" :x я трохи довгенько і проблематично забирала свою посилочку, але нічього - тепер вона вже у мене
......
Клас! Дуже дякую свому Миколайчику!!!! :roses:
Видно що Миколайчик підготувався ;-) , напевно перечитував мої 1000 з хвостиком повідомлень, бо як же інакше він міг знати що я страшенна кавоманка і мені потрібна величезна чашка на капучіно :) ......
А які класнючі новорічні прикраси, мммм, Влад їх вдівав на вуха і бігав любуватися на себе до зеркала :grin: ......
A тут Миколай також здогадався, що ми вирішили не ставити цього року ялиночки а тільки взяти декілька гілочок ялинки і їх прикрасити....I ці прикраси будуть їх прикрашати ....
А маленький пальчиковий Миколай просто клас :гуд: , Влад його зацінив і не хотів мені віддавати....А коли я сказала що то маленький Миколайчик, який приніс йому подарунки - то Влад його зацілував :grin: .....
І ще був шоколадний Миколай, але він трохи зламався поки доїхав до нас , то мама (Я),бистренько його з"їла щоб ніхто і не побачив :oops: ...
А все це було складено в корзинку, яку ми вже випробуємо на слідуюючу Паску ;-) .....
Ще раз дякую Миколайчику за такі чудові подаруночки :подарунки: , здогадуюся що це Тайга, Танюша це ти?
І невже прикраси і Миколайчик це твої хендмейди?
Ось фото :подарунок: .....
- | +
-