Liza » 13 вересня 2011, 16:48
я дуже люблю італійську кухню. куштувала кілька невідомих мені раніше страв у Італії в 2008 році (в основному Неаполь) - все сподобалося. особливо люблю в цій кухні руколу, восьминожки, мідії (трошки проварені просто в каструлі без води і з побризканим лимонним соком) та інші морепродукти, томати, моцарелла ді буффала (вона така ніжна, така смачнюща!), стейки мняса засмажені на вогнику прямо на плиті, соуси до макарон (з ними макарони перестають бути банальністю). ну і піцца, канєшно. але на справді хорошу піццу ми попали за кілька годин до від"їзду з Італії, бо ми були там в сезон відпусток, коли найкраща піцерія була зачинена і відчинилася лише незадовго до нашого від"їзду (піцерія "Oliva", Неаполь).
я дуже люблю італійську кухню. куштувала кілька невідомих мені раніше страв у Італії в 2008 році (в основному Неаполь) - все сподобалося. особливо люблю в цій кухні руколу, восьминожки, мідії (трошки проварені просто в каструлі без води і з побризканим лимонним соком) та інші морепродукти, томати, моцарелла ді буффала (вона така ніжна, така смачнюща!), стейки мняса засмажені на вогнику прямо на плиті, соуси до макарон (з ними макарони перестають бути банальністю). ну і піцца, канєшно. але на справді хорошу піццу ми попали за кілька годин до від"їзду з Італії, бо ми були там в сезон відпусток, коли найкраща піцерія була зачинена і відчинилася лише незадовго до нашого від"їзду (піцерія "Oliva", Неаполь).