pan_kotskyy » 21 червня 2016, 12:15
Сьогодні нарешті спробувала тушену лободу, бо на городі вона в мене найкраще росте. В загальному смак такий, як і очікувалось, схоже на тушений шпинат, трохи мені бракнуло часничку, додала часник з городу, а він ще замолодий і зовсім його в страві не чути. А з часничком напевне, ще крутіше б було.
І залишається такий легкий терпкуватий присмак. Цікаво ще в салаті спробувати.
Сьогодні нарешті спробувала тушену лободу, бо на городі вона в мене найкраще росте. В загальному смак такий, як і очікувалось, схоже на тушений шпинат, трохи мені бракнуло часничку, додала часник з городу, а він ще замолодий і зовсім його в страві не чути. А з часничком напевне, ще крутіше б було.
І залишається такий легкий терпкуватий присмак. Цікаво ще в салаті спробувати.