Глобальні оголошення!



Їмо травичку

Відповісти Відповісти

Смайлики
:arrow: :wink: :yes: :nea: :ha: :hi: ::Р: :crazy: :sad: :impossible: :scare: :aggressive: :dash: :ireful: :cry: :cray: :В): :new: :=): :rose: :kiss: :confused: :pardon: :aplo: :clapping: :dance: :dreams: :love: :bad: :mamba: :***: :cleaning: :working: :help: :dokter: :(): :+++:
Більше смайликів
BBCode увімкнено
[img] увімкнено
[flash] вимкнено
[url] увімкнено
Смайлики увімкнено
Огляд теми
   

Розгорнутий вигляд Огляд теми: Їмо травичку

Re: Їмо травичку

Повідомлення nelly » 02 червня 2017, 14:41

Лободу знайшла в павільйоні з травами—насінням на ринку

Re: Їмо травичку

Повідомлення Галина » 02 червня 2017, 10:02

Я вже тоже травички їм, салатики, шпинатики, рукола. Лободу не бачила. Неля, ти де її знайшла? Мангольд бачила насіння, але щось як купляла не взяла

Re: Їмо травичку

Повідомлення nelly » 02 червня 2017, 02:35

Хто там яку траву їсть. Я вже накупила салтів-шпинатів, торчу. спробувала вперше лободу овочеву, та що фіолетова, то в салатах нічо така, тушити не встигла.Сьо вичитала, що шпинат входить до топ 5 самих корисних продуктів. Такщо хто ще пробував, то рекомендую. А мангольд є десь в терн? в Італії досить популярний.

Re: Їмо травичку

Повідомлення nelly » 07 березня 2017, 12:09

Кину тут бо чую вжe близько :wink:
Пeсто з чeрeмші
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!

Ліля вжe дeсь кидала, я так щоб нe шукати потім :rose:

Re: Їмо травичку

Повідомлення Natalinda » 22 червня 2016, 01:50

pan_kotskyy написав:
erinaceus написав:Ameli У нас шпинат вже цвіте. То означає, що його вже їсти не можна?

можна і треба. Смак шпинату від цвітіння не погіршується, може не такий сочний стає, коли рослина вже велика, але тушити норм.

Щось я прошльопала тему)))
У шпинаті як і у щавлі з часом накопичується щавлева кислота, яка не є сильно корисною. Та у шпинаті її набагато меньше, ніж у щавлі. І що цікаво - вона нейтралізується молоком та сметаною, тому тушити можна сміло!

Re: Їмо травичку

Повідомлення pan_kotskyy » 21 червня 2016, 12:15

Сьогодні нарешті спробувала тушену лободу, бо на городі вона в мене найкраще росте. В загальному смак такий, як і очікувалось, схоже на тушений шпинат, трохи мені бракнуло часничку, додала часник з городу, а він ще замолодий і зовсім його в страві не чути. А з часничком напевне, ще крутіше б було.
І залишається такий легкий терпкуватий присмак. Цікаво ще в салаті спробувати.

Re: Їмо травичку

Повідомлення Kisja » 16 червня 2016, 17:11

Дівчата, як готуєте грицики? Буду в суботу в селі - спробую назбирати.
А ще - якщо ще не постарів салат - хто хоче - зможу привезти - напишете в ПП

Re: Їмо травичку

Повідомлення pan_kotskyy » 02 червня 2016, 15:41

erinaceus написав:Ameli У нас шпинат вже цвіте. То означає, що його вже їсти не можна?

можна і треба. Смак шпинату від цвітіння не погіршується, може не такий сочний стає, коли рослина вже велика, але тушити норм.

Re: Їмо травичку

Повідомлення erinaceus » 02 червня 2016, 07:41

Ameli У нас шпинат вже цвіте. То означає, що його вже їсти не можна?

Re: Їмо травичку

Повідомлення гра з вогнем » 02 червня 2016, 01:35

я вже робила лимонад з тархуном :)
ще м'ята вже така, що рвати можна, а все інше поки росте. Базлік дуже довго, вже десь з місяць як насіяний. може довше, і лише 4 листка має

Догори

cron