Marichka » 09 березня 2011, 16:56
Мене свекруха навчила крупи тримати в банках скляних.Дещо підписала маркерем до дисків( крохмаль-наприклад ).Досить зручно,в тумбочці чистіше стало:))) А як переселимось-куплю спеціальні для цього банки.А мама навчила,що майже все можна заморозити,дещо підписую(Н:на фарш,кістки до супу,на бульйон),заморожуєм тортики,булочки,хліб,сир,лазанью(навіть яйця пробували),фрукти,кріп,петрушку,котлети(ще не смажені),пільмені.Лише вареники-розварились опісля.А ще смажити блінчики на кефірі,за 20 хв виходить 2 великі тарілки.Часом виручає це,щоб швидко,на сніданок.
Мене свекруха навчила крупи тримати в банках скляних.Дещо підписала маркерем до дисків( крохмаль-наприклад ).Досить зручно,в тумбочці чистіше стало:))) А як переселимось-куплю спеціальні для цього банки.А мама навчила,що майже все можна заморозити,дещо підписую(Н:на фарш,кістки до супу,на бульйон),заморожуєм тортики,булочки,хліб,сир,лазанью(навіть яйця пробували),фрукти,кріп,петрушку,котлети(ще не смажені),пільмені.Лише вареники-розварились опісля.А ще смажити блінчики на кефірі,за 20 хв виходить 2 великі тарілки.Часом виручає це,щоб швидко,на сніданок.