Глобальні оголошення!



Лазанья

Відповісти Відповісти

Смайлики
:arrow: :wink: :yes: :nea: :ha: :hi: ::Р: :crazy: :sad: :impossible: :scare: :aggressive: :dash: :ireful: :cry: :cray: :В): :new: :=): :rose: :kiss: :confused: :pardon: :aplo: :clapping: :dance: :dreams: :love: :bad: :mamba: :***: :cleaning: :working: :help: :dokter: :(): :+++:
Більше смайликів
BBCode увімкнено
[img] увімкнено
[flash] вимкнено
[url] увімкнено
Смайлики увімкнено
Огляд теми
   

Розгорнутий вигляд Огляд теми: Лазанья

Re: Лазанья

Повідомлення Marichka » 02 березня 2018, 09:57

Ой,дівчата,знову надихнули.
Зро6лю,може,в су6оту і нам.
А ви листки готові 6ерете,чи самі ро6ите?
Якщо самі-напишіть рецепт
Дякую

Re: Лазанья

Повідомлення nelly » 02 березня 2018, 00:03

І я планувала, але лиш фарш приготувала, вже завтра спечу.

Re: Лазанья

Повідомлення erinaceus » 01 березня 2018, 22:37

Я сьогодні готувала лазанью :new: Сто років не їла, хоч колись робила періодично.

Re: Лазанья

Повідомлення гра з вогнем » 25 лютого 2017, 19:58

Краще зробити і спекти сьогодні, зберігати в холодильнику (довше в морозильці) і перед подачею розігріти в духовці під фольгою чи покришкою.

Re: Лазанья

Повідомлення erinaceus » 25 лютого 2017, 18:46

taranjka А може тоді в морозилку краще? Продають ж заморожену готову, лиш в духовку треба.

Re: Лазанья

Повідомлення taranjka » 25 лютого 2017, 16:30

гм, а як думаєте, якщо робити лазанью наперед ввечері, щоб в обід наступного дня пекти - все зробити, тільки в духовку залишиться поставити. так можна? чи після печіння розлізиться тісто?

Re: Що ви сьогодні готували?

Повідомлення Ленка » 29 березня 2015, 13:18

mari написав:Ленка, ти не сушиш листки на лазанью? витягаєш з морозілки- розмішуєш і зразу робиш ?
Бо хочу теж навчитись

Ні витягую з морозіловки і зразу розтачую, воно тоді таке еластичне і розтачується при мінімуму муки на майже прозорі листки. А щоб сушити то треба більше жовтків напевно, ніколи не пробувала.
Просто коли робиться болонєзе,мясо не потрібно повністю розтирати лопаткою в однорібну масу, робляться катульки з мяса то добре, коли ти ставиш на лист болонєзе ці катульки роблять хвильки. Одне правило коли перекладаєш листи не потрібно багато всього накладати. Коли ти так розкидаєш потрошку, добре видно релєфи листів після того як пропечеться.

Re: Що ви сьогодні готували?

Повідомлення mari » 28 березня 2015, 19:21

Ленка, ти не сушиш листки на лазанью? витягаєш з морозілки- розмішуєш і зразу робиш ?
Бо хочу теж навчитись

Re: Що ви сьогодні готували?

Повідомлення Ленка » 28 березня 2015, 14:58

Зображення
| +
Зображення
Зображення

Ось що вийшло :hi:

Re: Що ви сьогодні готували?

Повідомлення Ленка » 28 березня 2015, 14:40

Я все сама роблю.
Тісто, соуси.
Болонєзе роблю з м'яса індика (купляю в сільпо індиче стегно і перемелюю). Томатний сік, власна консервація, цибуля і морква теж свої.
Бешамель, там йде 70 гр масла 3 ст. ложки муки і пів літри молока.
А тісто : один жовток, столова ложка оливкового масла і до 75 гр. молока. Муку спочатку дою трошки це замішую ложкою а потім по мірі необхідності досипаю і замішую тісто( виходить до 200-300 мл муки)Потім тісто в морозіловку на 30хв. І ділю на 5 частин і кожну розкатую в тонесенький листок. Я роблю суцільні великі листки на цілу форму посуди.

Догори