Глобальні оголошення!



Пікантна рибка

Відповісти Відповісти

Смайлики
:arrow: :wink: :yes: :nea: :ha: :hi: ::Р: :crazy: :sad: :impossible: :scare: :aggressive: :dash: :ireful: :cry: :cray: :В): :new: :=): :rose: :kiss: :confused: :pardon: :aplo: :clapping: :dance: :dreams: :love: :bad: :mamba: :***: :cleaning: :working: :help: :dokter: :(): :+++:
Більше смайликів
BBCode увімкнено
[img] увімкнено
[flash] вимкнено
[url] увімкнено
Смайлики увімкнено
Огляд теми
   

Розгорнутий вигляд Огляд теми: Пікантна рибка

Re: Пікантна рибка

Повідомлення Marichka » 12 березня 2019, 17:04

Сьогодні пригадала со6і за ри6ку Салаку.Купила.
Посмажила,як звичайно:мука і яйце з сіллю-досить смачно і дуже дешево,як на ри6у

Re: Пікантна рибка

Повідомлення irinka » 10 лютого 2013, 19:48

Сьогодні пекла рибку по цьому рецепту, вийшло швидко і дуже смачно :nyam:

| +
Інгредієнти:
- 5-6 картоплин
- 500 г риби (філе)
- 2 помідори
- 2 великих цибулини
- Сир
- Зелень
- Вершки (я давала сметану)
Приготування:
Картоплю ріжемо кружальцями тоншими, цибулю кільцями або півкільцями - кому як зручно, помідори теж можна нарізати кільцями або півкільцями, рибку невеликими шматочками.

Сир не тремо на тертці, як зазвичай, а нарізаємо тонкими пластинками - як на бутерброд. Зелень дрібно порізати.

У вершки додаємо сіль, перчик, можна ще які-небудь спеції для рибки.

У форму спочатку викладаємо шар картоплі, потім цибулька, потім рибка.

Злегка присолюючи, посипаємо зеленню і добре змащуємо вершками (або поливаємо - все залежить від жирності вершків). Потім помідори - теж змащуємо вершками.

Останній шар - сир! Викладаємо пластиночки сиру так, щоб вони покрили практично всю поверхню. Залишки вершків акуратненько виливаємо по краях.

Запікаємо хвилин 25-30 при температурі 200 - 220 градусів.


Смачного! Зображення

Re: Пікантна рибка

Повідомлення mari » 12 травня 2012, 14:38

Короп з соусом по-польськи.


1 короп (до 2кг)
2 цибулини
2 моркви
2 ст. л. вершкового масла
1 ст. л. борошна
1 л темного пива
1 лавровий лист
2 гвоздики
сіль
чорний перець
сік 1/2 лимона
2 ч. л. цукру
1 ст. л. родзинок
1 ст.л. подрібненого мигдалю


Почистити коропа, помити,нарізати товстими шматками. Почистити цибулю, нарізати кубиками. Почистити моркву, нарізати тонкими кружечками. 1 ст.л. масла розігріти в сковороді, обсмажити цибулю і моркву протягом 10 хв, час від часу помішуючи. Зняти з вогню.Решту масла розтопити в каструлі, всипати муку і обсмажити до коричневого кольору. Залити пивом, додати цибулю з морквою, посолити, поперчити, приправити лавровим листом, гвоздикою і лимонним соком. Тушкувати, накривши кришкою, на помірному вогні 30-40 хв. Соус процідити через сито в більшу сковороду, додати мигдаль, цукор і родзинки, довести до кипіння і ще раз приправити за смаком. Викласти коропа в сковороду так, щоб він був майже повністю занурений в соус. При необхідності долити пива.Тушкувати на слабкому вогні 20-25 хв. Викласти коропа на тарілку, добре полити соусом. Подавати з відвареною картоплею.

Re: Пікантна рибка

Повідомлення ksana » 04 вересня 2011, 18:13

Приїхала в село до бабці, святкуємо день народження в двохрідного брата. Мій рідний брат трохи рибак :men: , вчора зловив 2-х кг карпа. Привезла в село, думали що з ним зробити. Зайшли на рибацький форум і знайшли рецепт. Особливого в приготуванні немає нічого, на смак дуже добре. Всі гості хвалили :tipok: . Щоправда я брала все що під рукою було.
Короп зяблуками | +

Дзеркальний короп запечений з яблуками

Кулінарам багатьох країн відомі чудові смакові якості коропа. У багатьох країнах Європи цей золотистий красень є обов'язковим атрибутом різдвяного столу. У м'ясі коропа присутня безліч корисних речовин, у тому числі фосфор і залізо. Страви, приготовлені з прісноводного коропа, порадують в будь-який час року, але особливо вони будуть доречні під час постів. Приготуємо дзеркального коропа з яблуками.

Для цього необхідно:
великий короп, вагою приблизно 2 кг;
3-4 зелених кислих яблука;
сметана (бажано жирністю не менше 25%) - 50 г;
сіль і спеції для риби (можна взяти готову суміш, а можна скласти її самостійно з базиліка, сушеної петрушки і кропу, білого перцю і шафрану).

Рибу чистимо, патраємо і з боків надрізаємо гострим ножем у вигляді решітки з нахилом. Яблука очищаємо від шкірки, звільняємо від серцевини і розрізаємо на 4 частини.

Сметану змішуємо зі спеціями, потім солимо коропа, натираємо його сумішшю сметани і спецій, черевце фаршируємо яблуками і укладаємо на деко, попередньо закріпивши краї шпажкою. Відправляємо в духовку, розігріту до 180 С, де наш красень запікається до готовності приблизно 30 хвилин.

Готового коропа можна подати до столу з прикрасами з часточок лимона і кислих зелених яблук.

Смачного!
З матеріалів: http://club-fish.ru, http://www.fishing-club.te.ua

Re: Пікантна рибка

Повідомлення krasunja » 23 березня 2011, 12:55

В мене теж є гарний рецептик смачненької рибки - чистої води імпровізація! На Новий рік йшли в гості і кожен мав принести якусь страву, а мені чого так хотілось особливого і вишуканого! Мала червону заморожену рибу - цілу і вирішила її запекти!!! Подружка сказала що червона риба коли її запекти любить виходити сухою. Що я роблю: гарненько чищу свою рибку відділяю кісточки і шкірку, солю, перчу, скроплюю лимоним соком і залишаю на хв 40. Потім змастила майонезом і поставила зверху бекон - ну щоб точно сухою не вийшла і в духовку на 30 хв. Зображення Тим часом відварила криветки (брала вже почищені). Витягнула рибку з духовки розклала криветки і ще раз в духовку на 5-10 хв. Вишла смакота і оригінально, принаймі я ще ніколи такого не їла і ні на одному сайті такого рецепту не бачила! І хоч як виявилось на святкування ще принесли запечену рибу, але моя розлетілася в мить - ніхто ще тої просто не бачив! : )
Зображення

Пікантна рибка

Повідомлення Vika » 27 лютого 2011, 15:01

Рецепт сперла з просторів нету плюс власна імпровізація .Рибка нам дуже засмакувала . Отже
2 куска червоної риби (величина немає значення)
1 дрібно нарізана цибулина
сік 2-3 лимонів
1 ст.ложка меду
2 ч.л тертого на дрібній терці свіжого імбиру(я даю більше так як просто балдію від поєднання риби і імбиру)
2-3 ст.ложки оливкової олії
2-3 ст ложки соєвого соусу

в посудині змішуємо цибулю , сік лимонів , мед , імбир , Олію і соєвий соус .можна по бажанню додати чорний молотий перець чи червоний . експерментуйте ;-) я не даю .тоді рибку кладемо в цей соус . бажано щоб хоча б соус був на рівні з нею .Якщо соусу замало можна ще додати соку лимонного .Він не зашкодить . Добре обкатати , щоб гарно промаринувалася . Закрити кришкою або плівкою харчовою і в холодильник на 30 хв . Можна і на довше , смачніша буде . Розігріти духовку до 200 градусів . В форму для випікання постелити фольгу .Я запікаю в гусятниці тому фольгу не використовую .Викласти рибку , полити соусом , зверху посипати цибулькою з соусу і запікати 30-40 хв .Бажано контролювати так як різні духовки жарять по різному .Всім смачного :)

Догори

cron