mariana » 26 січня 2018, 02:18
eney трохи не в тему, але з якого борошна робите? з твердих чи м"яких сортів?
А тепер стосовно запитання, мої родичі мають лапшерізку, з кількома насадками, ручну, я собі в них позичала на деякий час, то сподобалося. катала тісто на лазанью, тальятеле теж, можна звичайно експериментувати і тісто з шпинатом робити, або з цільнозерновим брошном, хороша штрука, собі задумувалася що треба теж придбати.
Отакого плану
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!
з двома насадками, а є ще що й равіолі робить.
[b]eney[/b] трохи не в тему, але з якого борошна робите? з твердих чи м"яких сортів?
А тепер стосовно запитання, мої родичі мають лапшерізку, з кількома насадками, ручну, я собі в них позичала на деякий час, то сподобалося. катала тісто на лазанью, тальятеле теж, можна звичайно експериментувати і тісто з шпинатом робити, або з цільнозерновим брошном, хороша штрука, собі задумувалася що треба теж придбати.
Отакого плану
[i]Прихований текст[/i]
з двома насадками, а є ще що й равіолі робить.