Галина написав:Христина, рецептиками поділися
Дуже шкодую, що немає оремої теми з рецептами гарнірів, мені б дуже пригодилася!
Галю,
Рис з кабачками1 чашка рису на 2 чашки води (це пропорція якої я дотримуюся)
2 потертих кабачка на бурячкову терку
1 чашка сир твердий
сіль
Рис зварити стандартно. Після того як зварився додати натерті кабачки та рис, перемішати і дати постояти 5 хв, подавати негайно :)
(особливо мене смішить оте "негайно")
Таким був рецепт і я його "майже" дотримувалася. Я дала менше сиру і 1 кабачок.
Але я б змінила ще дещо, бачила в інших рецептах такі зміни, наприклад попереднє бланшування натертих кабачків.
Коротко кажучи можливо було б смачніше, якби кабачки були попередньо якось підсмажені, проварені, навіть не знаю. Мені і так добре, але якщо у вашій родині люблять овочі не альденте, а нормально приготовані, то можна трошки спасерувати той кабачок. Сир до смаку, я зараз стараюся давати менше.
Виходить цікаво і не банально.
Булгур по турецькия робила за цим рецептом з поваренка
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!
лиш я не додавала перцю і зменшила томати. Теж виходить самодостатньо.
Natalinda, напевно вже не актуально, але дуже добре і швидко б ішли насипні пироги. З яблучного пюре можна намутити соус до м'яса, якщо є любителі таких смакових сполучень.