Глобальні оголошення!



Рецепт на замовлення

Відповісти Відповісти

Смайлики
:arrow: :wink: :yes: :nea: :ha: :hi: ::Р: :crazy: :sad: :impossible: :scare: :aggressive: :dash: :ireful: :cry: :cray: :В): :new: :=): :rose: :kiss: :confused: :pardon: :aplo: :clapping: :dance: :dreams: :love: :bad: :mamba: :***: :cleaning: :working: :help: :dokter: :(): :+++:
Більше смайликів
BBCode увімкнено
[img] увімкнено
[flash] вимкнено
[url] увімкнено
Смайлики увімкнено
Огляд теми
   

Розгорнутий вигляд Огляд теми: Рецепт на замовлення

Re: Рецепт на замовлення

Повідомлення гра з вогнем » 04 січня 2019, 19:21

mariana несправжній - той, де багато тоненьких коржів.

Re: Рецепт на замовлення

Повідомлення mariana » 04 січня 2019, 04:03

гра з вогнем а який вважається справжній а який несправжній? мені здаєьться більшість наполеонів гарно просочуються і ложечкою можна істи, принаймі ті що я пекла.

Re: Рецепт на замовлення

Повідомлення гра з вогнем » 04 січня 2019, 01:32

Порадьте будь ласка рецепт Наполеону (несправжнього), але щоб вийшов не жувальний варіант, а такий, що можна ложечкою його їсти. Не знаю навіть як пояснити, м'який щоб був.
:rose:

Re: Рецепт на замовлення

Повідомлення гра з вогнем » 14 травня 2018, 22:32

Галина написав:Христина, рецептиками поділися :wink:

Дуже шкодую, що немає оремої теми з рецептами гарнірів, мені б дуже пригодилася!

Галю,
Рис з кабачками
1 чашка рису на 2 чашки води (це пропорція якої я дотримуюся)
2 потертих кабачка на бурячкову терку
1 чашка сир твердий
сіль

Рис зварити стандартно. Після того як зварився додати натерті кабачки та рис, перемішати і дати постояти 5 хв, подавати негайно :)
(особливо мене смішить оте "негайно")

Таким був рецепт і я його "майже" дотримувалася. Я дала менше сиру і 1 кабачок.
Але я б змінила ще дещо, бачила в інших рецептах такі зміни, наприклад попереднє бланшування натертих кабачків.
Коротко кажучи можливо було б смачніше, якби кабачки були попередньо якось підсмажені, проварені, навіть не знаю. Мені і так добре, але якщо у вашій родині люблять овочі не альденте, а нормально приготовані, то можна трошки спасерувати той кабачок. Сир до смаку, я зараз стараюся давати менше.
Виходить цікаво і не банально.

Булгур по турецьки
я робила за цим рецептом з поваренка
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!
лиш я не додавала перцю і зменшила томати. Теж виходить самодостатньо.

Natalinda, напевно вже не актуально, але дуже добре і швидко б ішли насипні пироги. З яблучного пюре можна намутити соус до м'яса, якщо є любителі таких смакових сполучень.

Re: Рецепт на замовлення

Повідомлення Natalinda » 17 березня 2018, 21:42

Дівчата, а я сюди за горішками!!!
Напишіть хто за яки рецептом робить :help: Нарешті налаштувалася :working:


І ще наварила яблучного варення і яблучного пюре майже три літри. Куди б його тепер??? :working:

Re: Рецепт на замовлення

Повідомлення Сяна » 17 березня 2018, 20:47

vikilandi, от щойно смакували якраз. Робила за рецептом, який дала mariana. Пропорції тіста залишила ті самі. У мене вийшло 6 хачапурі, великих досить, на деко по 3 влазилось. Наступного разу розділю тісто на 8, мабуть, частин, щоб були трохи менші. Начинку робила сулгуні+бринза, то бринза не дуже розтопилася. Можна і саме сулгуні, тоді краще розтопиться. Загалом мені сподобалось, буду робити ще точно :yes:

Re: Рецепт на замовлення

Повідомлення erinaceus » 17 березня 2018, 18:44

Kisja Я пекла по цьому рецепту. Марічка колись ділилася. Сподобались!

Зображення

1. Змішуємо мед, цукор і всі спеції в каструлі. Ставимо на плиту і на повільному вогні, помішуючи, розтоплюємо до утворення бульбашок.

2. Після закипання додаємо соду, вершкове масло і розмішуємо до повного його розчинення.

3. Знімаємо з вогню і даємо охолонути, після чого додаємо яйце і добре розмішуємо.

4. Додаємо борошно і замішуємо тісто. Даємо відпочити йому 10–15 хвилин.

5. Розкачуємо тісто, вирізаємо фігурки і кладемо на деко з пергаментом. Випікаємо 10–12 хвилин за температури 180–190° С.

Re: Рецепт на замовлення

Повідомлення vikilandi » 17 березня 2018, 18:40

Сяна поділись враженнями про рецепт хачапурі. Дякую!

Re: Рецепт на замовлення

Повідомлення Vikibee » 17 березня 2018, 14:30

Kisja, я дуже люблю за ось цим пекти, їх дітки мої їдять зі смаком.

2 склянки борошна
1 чайна ложка розпушувача для тіста
1 яйце
100 грам вершкового масла
1 склянка цукру
1 чайна ложка меленої кориці
1 ч.л. імбиру
Процес приготування:
Крок 1. Вершкове масло дістаньте з холодильника і потримайте при кімнатній температурі до розм'якшення..
Крок 2. У розм'якшене вершкове масло додайте цукор і збийте міксером до одержання однорідної маси.
Крок 3. У масляно-цукрову масу додайте яйце, збийте суміш ще раз.
Крок 4. Борошно просійте через сито в скляний посуд.
Крок 5. У просіяне борошно введіть розпушувач, корицю та імбир, ретельно перемішайте сухі інгредієнти.
Крок 6. Сухі інгредієнти введіть у рідкі, ретельно перемішайте. Отримане тісто повинне вийти по консистенції пластичним, схожим на пластилін.
Крок 7. Розкотіть шар тіста товщиною в 0,5 см, посипте його борошном й вирізайте фігурки. Можна скористатися формами для печива, а можна використовувати чарочку невеликого розміру.
Крок 8. Викладіть печиво на пергамент, розташовуючи його не дуже близько один до одного. У печиво можна вставити горішок мигдалю або волоський, або посипати мигдальними пластівцями.
Крок 9. Випікайте 15-20 хвилин при температурі 180 градусів. Зніміть із листа гарячими.

Re: Рецепт на замовлення

Повідомлення Kisja » 17 березня 2018, 11:54

Прошу поділитись рецептом імбирних пряників

Догори

cron