Ленка » 28 березня 2015, 14:40
Я все сама роблю.
Тісто, соуси.
Болонєзе роблю з м'яса індика (купляю в сільпо індиче стегно і перемелюю). Томатний сік, власна консервація, цибуля і морква теж свої.
Бешамель, там йде 70 гр масла 3 ст. ложки муки і пів літри молока.
А тісто : один жовток, столова ложка оливкового масла і до 75 гр. молока. Муку спочатку дою трошки це замішую ложкою а потім по мірі необхідності досипаю і замішую тісто( виходить до 200-300 мл муки)Потім тісто в морозіловку на 30хв. І ділю на 5 частин і кожну розкатую в тонесенький листок. Я роблю суцільні великі листки на цілу форму посуди.
Я все сама роблю.
Тісто, соуси.
Болонєзе роблю з м'яса індика (купляю в сільпо індиче стегно і перемелюю). Томатний сік, власна консервація, цибуля і морква теж свої.
Бешамель, там йде 70 гр масла 3 ст. ложки муки і пів літри молока.
А тісто : один жовток, столова ложка оливкового масла і до 75 гр. молока. Муку спочатку дою трошки це замішую ложкою а потім по мірі необхідності досипаю і замішую тісто( виходить до 200-300 мл муки)Потім тісто в морозіловку на 30хв. І ділю на 5 частин і кожну розкатую в тонесенький листок. Я роблю суцільні великі листки на цілу форму посуди.